dilluns, 8 de gener del 2018

Sobre... El coneixement de Déu

He recollit i polit les entrades que porten l'etiqueta «Trinitat» en un pdf com d'altres vegades he fet. Si el voleu veure o us el voleu descarregar podeu fer-ho clicant aquí (11 mb). Aquest és el text de la presentació:  

Presentació
Aquest treball recull algunes entrades del bloc A propòsit del Full Verd escrites en paral·lel a les feines que he anat fent per a mossèn Rovira Belloso en les quals la contemplació de la Trinitat és fonamental. 
Proven de descriure els «cops» amb els quals m’arribaven unes notícies que per a mi eren desconegudes i pretenen fixar els conceptes d’un trajecte espiritual. 
Per explicar l’èmfasi amb el qual de vegades parlo del fet que la Trinitat ens toqui tan d’aprop, al final del recull reprodueixo un text que vaig fer en forma de post scriptum per al llibre La dinàmica de la Trinitat en nosaltres. Les nombroses eines de treball que l’acompanyen —bibliografia, notes, citacions, etc— han fet que aquest llibre hagi esdevingut el vademecum «d’un passeig pels termes persona, relació i processó» que m'ha orientat fins a les portes del gran misteri que és la proximitat de la Trinitat en nosaltres (Pàg. 43)