diumenge, 28 d’agost del 2016

Sobre... Un voluntari

«Germans voluntaris»
Germans, vosaltres us heu acostat a la muntanya de Sió, a la ciutat del Déu viu, la Jerusalem celestial, a miríades d'àngels, a l'aplec festiu dels primers inscrits com a ciutadans del cel; us heu acostat a Déu, jutge de tots, als esperits dels justos que ja han arribat a terme, a Jesús, el mitjancer de la nova aliança. He 12
El to d'aquestes paraules de sant Pau s'assembla molt al que en Jordi solia utilitzar a les reunions per contagiar-nos el seu optimisme. Semblava dir-nos: «Germans voluntaris, cada vegada que feu companyia a qui la necessita també us acosteu molt a Jesús» 
Tots els voluntaris, en aquests moments difícils que estàs passant, voldríem ser la mà que apareix a la fotografia i estar prop teu per dir-te: «Germà Jordi, cada vegada que has fet companyia a qui l'ha necessitada t'has acostat molt a Jesús i per això ara ell és tan a prop teu. Mai podrem agraïr-te prou que ens hagis transmès un secret de valor incalculable com aquest. Et tenim molt, molt present» 

1 comentari:

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Ahir vam fer la missa i ressopó de comiat de qui ha estat gairebé 10 anys el nostre rector a la parròquia de Santpedor, Mn Joan Hakolimana. Era la missa anticipada d'avui, que es fa cada dissabte a les 8 del vespre. Vaig repassar les lectures del dia per extraure'n alguns versicles que m'ajudessin a redactar un petit text de comiat, i vaig llegir aquest text que cites, Santi. Vaig pensar que no l'entenia gaire i el vaig deixar de banda. Ara l'he entès millor.

Gràcies, Jordi. No t'he pogut saludar mai però ara ho faig de la mà del Santi. I gràcies, Mn Joan per tots aquests anys d'acostar-nos i fer-nos present Jesús en les teves paraules, les teves celebracions i la teva amistat.

Endavant, doncs, en bona companyia!